maandag 15 april 2013

I love originele cementtegels!Toen we ongeveer drie jaar geleden dit huis kochten wist ik meteen wat er moest veranderen om het meer onze stijl te geven.
De badkamer en de keuken!
Over heel het huis ligt er een prachtige houtenvloer, in de gang mooie cementtegels, maar in de keuken wit-gele tegels, die het liefst elke dag ne schrob willen....
Die moet eruit! Het mooiste zou een cementtegelvloer zijn.
Maar helaas hebben we daar helemaal geen budget voor.
Creatief zoals ik ben, zeker zonder budget, vond ik bij de buren een stuk of 220 originele cementtegels!!! En kreeg ze gratis ooknog.
Een dikke week geleden zijn we ze bij hen uit de kelder gaan halen en brachten ze met de bakfiets tot bij ons.
Nu liggen ze in de gang te wachten op mij.....
Morgen begin ik met puzzelen en ga ze één voor één poetsen....en superblij dat ik het stuk vloer aan het fornuis en de wasbak zal kunnen bedekken met deze pareltjes!
Tenminste, proberen, hé.
Weeral een stuk omgekeerde wereld, want weeral breek ik iets 'nieuws' af om iets ouds in de plaats te leggen....
Maar dat heet styling zeker?6 opmerkingen:

 1. Knap! Veel geluk.
  De kast vind ik ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf! Vooral dat je ze kreeg! Wij hebben ook oude cementtegels opgeknapt. Nogal een hel, maar het resultaat is mooi! Zijn deze alleen vuil of zit er cement bovenop?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Iris,
   ze zijn vooral vuil ;-)
   Ik hoop dat ik er voldoende heb om een mooi patroon te bekomen.

   Verwijderen
 3. Wat tof dat je die echte vloertegels gewoon gratis over mocht nemen! Uiteraard zal het misschien een klusje worden, maar ik denk dat het eindresultaat echt prachtig zal zijn! Ik zou het liefst zoiets op het terras buiten willen leggen, maar ik weet niet of dit soort tegels daar geschikt voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof dat je die echte vloertegels gewoon gratis over mocht nemen! Uiteraard zal het misschien een klusje worden, maar ik denk dat het eindresultaat echt prachtig zal zijn! Ik zou het liefst zoiets op het terras buiten willen leggen, maar ik weet niet of dit soort tegels daar geschikt voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen